Synnovem
Navigation

Onze diensten

Advies en ondersteuning.

Wij bieden advies en ondersteuning op het gebied van economische en duurzame vraagstukken. Wil je ondersteuning voor het opstarten van een eigen energiebedrijf? Duidelijk advies over een duurzame investering of aan de slag met een beleidsplan? Met persoonlijk advies en de juiste tools bieden wij praktische hulp bij het ontwikkelen, formuleren en implementeren van beleid.

 

Wij werken samen met gemeenten in het noorden tot het zuiden van Nederland. Door ondersteuning in adviesplannen, concrete rapporten om aan de slag te gaan met duurzame energie of circulaire economie. Als onafhankelijk economisch adviesbureau ligt onze focus op de nieuwe economie. Onze producten, zoals de toolbox, dienen ter ondersteuning van het behalen van de doelstellingen. Voor winst in de toekomst.

  • Beleidsmatige ondersteuning

    Wij weten goed de weg in ruimtelijke regelgeving en de politiek-bestuurlijke context, maar verliezen daarbij nooit het maatschappelijk belang uit het oog: duurzame werkgelegenheid en een goed ondernemersklimaat.

  • Energietransitie

    Wij hebben geen banden met leveranciers en kunnen daarom volledig neutraal adviseren over wat in economisch opzicht de beste investering is op het gebied van duurzame energie en circulaire economie.

  • Haalbaarheidsonderzoeken

    Voor het aanschaffen van zonnepanelen of windmolens. Van de berekening en financiële onderbouwing voor de aanschaf tot en met de fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden. In een compleet overzichtelijk rapport.