Synnovem
Navigation

Beleidsmatige ondersteuning

Economische afdelingen binnen de overheid zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het economisch beleid voor bijvoorbeeld bedrijventerreinen, detailhandel-visie en de ontwikkeling van het winkelgebied in de binnenstad. Een beleid moet passen bij de doelen vanuit de gemeente, provincie of regio en aansluiten bij de ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Onze adviseurs, bedrijven-contactfunctionarissen en beleidsmedewerkers hebben de kennis en ervaring voor het ontwikkelen, opstellen en actualiseren van het economisch beleid.

Met beleidsmatige ondersteuning op het gebied van ruimtelijke, economische en duurzame vraagstukken adviseren en ondersteunen wij lokale overheden bij de formulering, uitvoering en evaluatie van de duurzame en economische ambities.

Wij spreken de taal van de ondernemer en die van de overheid. Hierdoor worden alle belangen meegenomen in de beleidsontwikkeling en sluit het beleid aan bij de economische of duurzame doelstellingen en de lokale economie. Wij brengen partijen samen en creëren draagvlak voor de economische ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Synnovem voor het project kan betekenen?
Neem contact op Matthijs Beute 0519 22 81 58 of mail naar matthijs@synnovem.nl

Advies- en interim opdrachten

Afhankelijk van de projectvraag bieden wij een passende adviseur voor de opdracht. Beleidsadvies of ondersteuning bij het ontwikkelen en formuleren van het beleid is in de meeste gevallen op projectbasis. Projecten voor de langere termijn vragen om een direct aanspreekpunt voor de betrokkenen.

Onze adviseurs en beleidsmedewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om in een team of zelfstandig aan de slag te gaan. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, langdurige adviesproject of versterking van het beleidsteam. Wij bieden de passende beleidsadviseur voor de opdracht.

Meer weten?

“Ook jouw gemeente ondersteunen wij graag bij het formuleren en actualiseren van economisch beleid.”

Matthijs