Synnovem
Navigation

Communicatieadvies in economische en duurzame vraagstukken

Beleidsplannen, economische vraagstukken en het doorvoeren van strategische veranderingen vragen om goede interne en externe communicatie. Door draagvlak te creëren binnen en buiten de organisatie worden plannen haalbaar.

Voor het succesvol implementeren van economisch en duurzaam beleid is vooral interne communicatie van groot belang. Zoals bij veel grote verandertrajecten worden eigen medewerkers soms over het hoofd gezien. Dit vraagt om een communicatieaanpak met de focus op de interne communicatie. Door de medewerkers mee te nemen in het proces en eerst intern te communiceren, voordat je met je plannen naar buiten gaat. Onze professionals ondersteunen hierin.

De volgende stap is de externe communicatie. Het beleid is opgesteld, de betrokken partijen en medewerkers zijn op de hoogte en nu moeten bewoners, bedrijven en organisaties in de regio worden geïnformeerd en gestimuleerd. Gesprekken voeren, informatie verstrekken, vragen stellen en antwoorden geven. Al deze elementen vormen de basis van de communicatie. Onze communicatieadviseurs zijn gespecialiseerd in economische en duurzaamheidsvraagstukken en kennen de materie. Wij ondersteunen overheden op het gebied van duurzaamheidscommunicatie door bewustwording te creëren en gedragsverandering te stimuleren.

Met ons team van adviseurs en detacheringsprofessionals adviseren en ondersteunen wij overheden in zowel de interne als externe communicatie. Met de juiste communicatieprofessionals voor de opdracht.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Synnovem voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem contact op Robbert van Buiten  0519 22 81 58 of mail naar robbert@synnovem.nl

Communicatieadviseur op interimbasis

Op zoek naar communicatieprofessionals? Synnovem is gespecialiseerd in overheidscommunicatie. Onze betrokken communicatieadviseurs ondersteunen en adviseren overheden in projecten en campagnes.

Voor versterking op de korte termijn of ontbreekt er specifieke kennis in het team? Wij vinden de juiste detacheringsprofessional voor de communicatieopdracht.

Meer weten?

Advies en ondersteuning

Heeft het project een communicatievraagstuk of moet het beleid vormgegeven worden in een magazine of (animatie-) video? Onze communicatieadviseurs maken de vertaalslag naar de juiste marketing- en communicatiemiddelen.

Meer weten over de communicatiemogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

“Wij vinden de juiste communicatieprofessional voor jouw project of opdracht.”

Robbert