Synnovem
Navigation

Haalbaarheidsonderzoek duurzame energie

Voor bedrijven
Ondernemers worden gestimuleerd te investeren in duurzame energie. Met zonnepanelen op bedrijfsdaken en energiebesparende maatregelen in een bedrijfspand wordt er gestreefd naar toekomstbestendigheid. De CO2 footprint moet worden verkleind en zowel kleine als grote bedrijven hebben hierin een belangrijke rol. Wij ontzorgen ondernemers bij de verschillende aspecten van het verduurzamen van de organisatie.

Wij maken de kosten en opbrengsten van de energiebesparende maatregelen inzichtelijk en geven je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Wij bieden onafhankelijk advies en hebben geen belang bij de verkoop en installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp. Wij zijn op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in de markt en helpen je op weg naar de realisatie. In onze duurzaamheidsscans ligt de focus op het rendement voor de organisatie.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Synnovem voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen?
Neem contact op Gerrit Vellinga 0519 22 81 58 of mail naar gerrit@synnovem.nl

Wilt u zelf bekijken wat een investering in zonnepanelen u kan opleveren? Maak dan kosteloos gebruik van onze QuickScan!

Ondersteuning vanuit lokale overheden

Vanuit de lokale overheid worden bedrijven en ondernemers gestimuleerd te investeren in verduurzamingsmaatregelen. Naast de landelijke energiestrategieën worden er regelingen opgezet voor het versnellen van de energietransitie. Wij ondersteunen bij het opstellen van de strategie en in de uitvoering van energiebesparingscampagnes.

In dit geval neemt de gemeente (een deel van) de kosten voor de scans voor haar rekening en ontvangt de ondernemer een passend advies voor een duurzame investering.

Wij zijn gespecialiseerd in haalbaarheidsonderzoeken op het gebied van energiebesparende maatregelen, energieopwekking en duurzame oplossingen zoals laadpalen en warmtepompen. Dit zijn succesvolle projecten omdat ondernemers in de meeste gevallen geïnteresseerd zijn om te verduurzamen, echter de stap nog niet hebben genomen. Met een concreet stappenplan zetten we het MKB in beweging.

Neem contact op

“Wij helpen bij het maken van de juiste keuze voor een duurzame bedrijfsinvestering.”

Gerrit