Synnovem
Navigation

Economisch advies

Ben je benieuwd of de plannen van jouw gemeente of regio economisch haalbaar zijn? Zoek je iemand die een tijdelijke functie vervult of wil je advies over het zetten van de volgende stap in beleid en strategievorming? Als aanjagers van de nieuwe economie begeleiden en adviseren wij overheden, gemeenten en regiosamenwerkingen op het gebied van economische vraagstukken.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het formuleren, uitvoeren en evalueren van duurzame en economische ambities. Wij bieden een passende oplossing voor actuele overheidsvraagstukken dat op de langere termijn werkelijk rendement oplevert. Of het nu gaat om een specifiek economisch vraagstuk of het inzetten van de juiste professional als verlengstuk van de organisatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit projectmanagers, accountmanagers, beleidsadviseurs en projectondersteuners. Wij vinden het belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. De juiste match voor zowel de opdrachtgever als de opdracht. Gezamenlijk kunnen wij de juiste kwaliteiten bieden die het vraagstuk nodig heeft.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Synnovem voor jouw organisatie of gemeente kan betekenen?
Neem contact op Sale Wiersma 0519 22 81 58 of mail naar sale@synnovem.nl

Adviesopdrachten en beleidsmatige ondersteuning

Benieuwd naar de haalbaarheid van economische projecten en plannen? Is het beleid uitgewerkt en moet het concreet vormgegeven worden en geïmplementeerd in de regio? Met onze kennis en ervaring adviseren wij gemeenten, provincies en regiosamenwerkingen.

Geen dikke rapporten, maar concrete adviezen gericht op de uitvoering. Hierdoor kunnen we voorkomen dat een dik rapport in de lade verdwijnt en niet meer naar om wordt gekeken. Wij spreken de taal van de ondernemer én de overheid en adviseren adequaat. Door het creëren van draagvlak en het samenbrengen van partijen worden de doelstellingen behaald.

Neem contact op 

Interim opdrachten

De markt is continu in beweging. Voor werkgevers bieden interim professionals flexibiliteit, kwaliteit en snelheid in het afronden van projecten en trajecten. Interim professionals hebben de nodige vakkennis om snel aan de slag te gaan en kunnen ingeschakeld worden  wanneer het project, vraagstuk of afdeling hierom vraagt. Hierdoor bieden onze detacheringsprofessionals de zekerheid van flexibiliteit én leveren kwaliteit.

Onze medewerkers ondersteunen, verspreid over het land, gemeenten en provincies in het zetten van economische stappen. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, versterking van een projectteam of een langdurig implementatietraject. Onze detachering kent altijd een afgesproken periode, maximum aantal uren en een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

“Wij bieden praktische hulp aan overheden bij het formuleren en implementeren van economisch beleid.”

Sale Wiersma