Synnovem
Navigation

Financieel advies

Synnovem BV ondersteunt de (lokale) overheid bij de uitvoering van planning en control, financiële beleidsadvisering, project-control en overige control taken. Wij hebben veel ervaring binnen de bedrijfsvoering van met name gemeenten. Van Kadernota tot jaarrekening. Wij spreken de taal binnen gemeentelijke bedrijfsvoering. En kunnen dit dan ook in begrijpelijke taal uitleggen aan de gehele ambtelijke organisatie

Samen met de aanwezige expertise zorgen wij voor een adequate uitvoering van uw volledige planning en control. Samenwerking binnen de gemeentelijke disciplines om te komen tot een optimaal en professioneel resultaat en werkklimaat staan bij ons hoog aangeschreven.

Wat wij kunnen aanbieden zijn onder meer de volgende professionals:

  • Junior/medior/senior medewerker planning en control;
  • Financieel beleidsadviseur (senior);
  • (Business)Controller;
  • Projectcontroller;
  • Financieel adviseur.

Werkzaamheden die we met onze mensen  uitvoeren zijn het opstellen van de begroting/jaarrekening, het opstellen van tussentijdse rapportages, opstellen van activabeleid, beleid reserves en voorzieningen, uitvoeren interne controles, berekening kostendekkendheid tarieven en alle andere voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het onderdeel financiën.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Synnovem voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem contact op Romke Rozendal  0519 22 81 58 of mail naar Romke@synnovem.nl