Synnovem
Navigation

Interim opdrachten

Van plan tot uitvoering.

Vanuit onze interim afdeling kunnen wij nog beter inspelen op de vraag van overheden en bedrijven. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste kennis bieden die het vraagstuk of de opdracht nodig heeft. Wij zien het als onze taak om de juiste kandidaat te vinden voor de interim opdracht. Met onze ruime kennis, ervaring en een breed netwerk kunnen wij de juiste competenties bieden die nodig zijn voor de (tijdelijke) detacheringsopdracht.

Wij willen onze opdrachtgevers kwaliteit bieden. Of het nu gaat om een beleidsmedewerker economische zaken, projectleider of duurzaamheid adviseur. Met onze ruime kennis en ervaring in de publieke sector en een groot netwerk vinden wij de juiste interim professional voor jouw organisatie.

Adviseur van de toekomst.

Wil jij je ervaring en kennis inzetten om strategische veranderingen door te voeren binnen een overheidsorgaan. Zelfstandig werken binnen een organisatie en de mogelijkheid hebben om terug te vallen op een team van experts voor advies en ondersteuning?

Ben jij een professional in economische zaken, wil jij het verschil maken in de energietransitie en ben jij klaar voor een korte of langere termijn detacheringsopdracht? Laten we kennismaken, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Wij komen graag met jou in contact!