Synnovem
Navigation

Projectmanagement en ondersteuning

Overheidsprojecten bestaan veelal uit ruimtelijke of maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om herinrichten van een bedrijventerrein, energietransitie of economische vraagstukken, onze projectmanagers zorgen voor een goed verloop van het project. Met onze kennis, ervaring en economische achtergrond zorgen we dat het beschikbare geld op een zo goed en efficiënt mogelijke manier wordt ingezet om de doelstellingen te behalen.

Onze adviseurs en projectmanagers hebben de kennis en ervaring in huis voor de juiste ondersteuning van het project. Wij zorgen voor de betrokkenheid van zowel het team als de opdrachtgevers en overige betrokken partijen. Door het juiste projectbeheer kan bijgestuurd worden wanneer nodig en wordt ieder project een succes.

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Synnovem voor het project of programma kan betekenen?
Neem contact op Rex van der Wal 0519 22 81 58 of mail naar rex@synnovem.nl

Projectmanagers en medewerkers

Het beleid is geschreven en moet worden geïmplementeerd in de regio. Voor het begeleiden van de verandering of transitie is het belangrijk dat de stappen in kaart worden gebracht. Deze stappen worden vertaald in een helder en overzichtelijk programma en begeleid door de projectmanager.

Ook voor ondersteuning in een project kunnen onze medewerkers van dienst zijn. Wij werken resultaatgericht en met duidelijk communicatie worden stakeholders op de hoogte gehouden.

Neem contact op 

Interim opdrachten

Projecten voor de langere termijn vragen om volledige betrokkenheid van de adviseur. Een interim professional heeft de nodige vakkennis en ervaring in huis om meteen aan de slag te gaan. Projectmanagers kunnen op projectbasis worden ingezet en in een team aan de slag gaan. Onze detacheringsprofessionals bieden de zekerheid van flexibiliteit en leveren kwaliteit. Of het nu gaat om een tijdelijk opdracht, versterking van een projectteam of langdurig implementatietraject. Onze medewerkers staan klaar om aan de slag te gaan.

“Wij leiden het project in goede banen met de focus op het resultaat.”

Rex