Onafhankelijk advies duurzame energie

Synnovem is gespecialiseerd in het berekenen van businesscases voor duurzame energie voor bedrijven en overheden. Synnovem heeft geen banden met leveranciers van panelen en installateurs en kan daarom volledig neutraal adviseren over wat in economisch opzicht de beste investering voor bedrijven is op het gebied van duurzame energie. Hierbij worden alle fiscale mogelijkheden en subsidies meegenomen en gebundeld in een overzichtelijk rapport, waarin onder andere de terugverdientijd en rendement op de investering wordt weergegeven.

duurzame-energie

Adviesrapport

De rapporten worden volledig afgestemd op de individuele situatie van bedrijven en zijn daarom volledig maatwerkgericht. Het adviesrapport kan worden gebruikt om een gedegen beslissing te nemen over het wel of niet investeren in duurzame energie en in welke mate. Voor veel bedrijven is het rapport inmiddels aanleiding geweest om deels of in zijn geheel over te schakelen op duurzame energie, omdat de businesscase gunstig uitpakte.

Synnovem Consultancy B.V.

In collectief opzicht werken we veel voor overheden. Wij voeren voor overheden aanjaagcampagnes uit die er voor moeten zorgen dat meer bedrijven gaan overschakelen op duurzame energie. Een mooi voorbeeld hiervan is ons project Firtuele Sinnegreide (fries voor Virtueel Zonneveld).

renewable-energy

Wat kunnen we voor u berekenen?

We komen graag langs om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen

Bellen
Email
Bel mij terug