Firtuele sinnegreide

Het project “Firtuele Sinnegreide” is een instrument om de doelstellingen op het gebied van verduurzamen te realiseren. De gemeente heeft in dit project vooral een initiërende en faciliterende rol. In samenwerking met stichting Synnovem kunnen er stappen worden gezet om het gebruik van duurzame energie verder te vergroten.

Synnovem heeft het project ontwikkeld met de Friese naam “Firtuele Sinnegreide” (virtueel zonneveld). Voor dit project maken wij – in plaats van zonnevelden – gebruik van bestaande daken en de bestaande elektrische aansluitingen van bedrijfspanden. Vaak zijn dit daken van gebouwen met een zogenaamde kleinverbruikersaansluiting. Hierbij kan dan de salderingsregeling gebruikt worden. Door onze deskundigheid zorgen wij voor een zodanige omvang van de eigen zonnecentrale dat optimaal wordt geprofiteerd van deze regeling. Gebouwen met een grootverbruikersaansluiting kunnen gebruik maken van de SDE+ subsidieregeling.

duurzame-energie

Meedoen aan dit project betekent dat bedrijven zich eerst aanmelden voor een kosteloze beoordeling van hun situatie. Pas als het praktische en financiële plaatje duidelijk is, nemen ze de beslissing om wel of niet mee te doen. De uiteindelijke opdracht tot uitvoering geven ze zelf aan de leverancier.

Wilt u meer investeringen in uw gemeente betreffende zonne-energie, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dit kan via Sale Wiersma. Hij is te bereiken via sale@synnovem.nl of 06 233 445 11.

Bekijk de folder online:

Wat kunnen we voor u berekenen?

We komen graag langs om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen

Bellen
Email
Bel mij terug