Synnovem
Navigation

Kennispartners

Synnovem staat voor samen nieuwe dingen doen. Wij passen die filosofie ook toe in ons advieswerk en werken daarom graag samen met onze kennispartners. Dankzij deze kennispartners kunnen we opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Stichting CLOK

Stichting CLOK is een landelijke organisatie waar veel Nederlandse gemeenten en ondernemerscollectieven bij zijn aangesloten. Samen met ondernemers en overheid werkt CLOK aan de versterking van een duurzame regionale en lokale economie. Het doel van de stichting is om de samenwerking tussen overheden en ondernemers door kennisdeling en versterking van netwerken op een hoger professioneel niveau te brengen.

www.clok.nl

Okkinga Communicatie

Projecten en campagnes volgen elkaar in hoog tempo op en daar moet je goed op in weten te spelen. En de manieren om effectief te communiceren met je doelgroep veranderen zo snel, dat het bijna onmogelijk is die taak bij één medewerker neer te leggen. Eigen medewerkers hebben bovendien vaak wel tijd voor de eigen producten en diensten, maar niet voor specifieke projecten en campagnes. Okkinga Communicatie heeft daar een simpele en doeltreffende oplossing voor, dé communicatiedoeners!

www.okkinga.nl

Stichting Digitale Bereikbaarheid

Digitale bereikbaarheid is essentieel voor onze samenleving. Een kwart van onze economische groei is te danken aan het internet. Stichting Digitale Bereikbaarheid adviseert overheden, ondernemers collectieven en burgerinitiatieven in hun zoektocht naar snel internet.

www.digitalebereikbaarheid.nl

Accountantskantoor Van Wieren en Vellinga

Van Wieren en Vellinga is een middelgroot professioneel accountantskantoor uit Dokkum. Zij leveren de financiële en fiscale expertise die nodig is voor het uitvoeren van projecten en zorgen daarmee voor een solide en gedegen basis voor haalbaarheid en continuïteit.

www.vanwieren-vellinga.nl