Synnovem
Navigation

Over ons

Wij geven onafhankelijk advies over economische vraagstukken, duurzame energie en circulaire economie. Wij kennen de regelgeving en vanuit onze financiële achtergrond zijn we goed in calculaties. We rekenen de terugverdientijd uit en maken inzichtelijk welk rendement uw investering oplevert. Ons team bestaat uit vaste adviseurs en als aanvulling hebben wij een interim afdeling. Zo kunnen altijd de juiste kennis bieden die het vraagstuk of de opdracht nodig heeft.

Bij Synnovem zijn wij ervan overtuigd dat we samen verder komen. Door onze korte lijnen en de medewerkers op de juiste plaats boeken we resultaten. Een duidelijk advies waar je mee verder kunt.

Betekenis

De naam Synnovem betekent: Samen nieuwe dingen doen (vrij vertaald). De naam wordt gevormd uit het Griekse woord ‘Syn’ (samen) en het Latijnse woord ‘Novem’ (nieuw).
Samen met bedrijven en overheden maken we stappen in de energietransitie en gaan we op weg naar de nieuwe economie. Van advies over een duurzame investering, het verduurzamen van een bedrijventerrein of een economisch vraagstuk, onze focus ligt op de uitvoering. Ook leveren wij een passende medewerker voor de uitvoering en implementatie. Zo jagen we samen de ontwikkelingen aan in de economie.

 

Onze waarden

 • Betrouwbaar – We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
 • Kwaliteit – Innovatie en het blijven verbeteren van onze diensten en producten
 • Onafhankelijk – In onze advisering
 • Samenwerken – Een passend team voor iedere opdracht
 • Ons logo

   

  Een logo met een betekenis. Ons logo is gebaseerd op de Scandinavische vrouwennaam ‘Synnove’ met de betekenis ‘Geschenk van de Zon’.

 • Onze Toolbox

   

  Met onze ‘hands on mentaliteit’ en het juiste gereedschap kunnen we samen aan de slag. De Toolbox is gemaakt van oude planken van de lokale kaasfabriek.

 • De Tinker yn ’t blau

   

  Wij zijn meedenkers in economisch advies, beleidsplannen en de energietransitie. Dit passende schilderij van ‘De Tinker’ hangt bij onze entree.