Synnovem
Navigation

Team

Wij zijn Synnovem. Aanjagers van de Nieuwe economie. Ons team wordt aangevuld met interim-medewerkers, zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan de Nieuwe economie. Wij zijn ervan overtuigd dat klimaatneutraal, circulair en de economie van elkaar kunnen profiteren. Door samen te werken, kunnen we samen deze stappen zetten. Of zelfs sprongen maken!

Wij zetten ons dagelijks in voor het verbinden van overheden, onderwijs en ondernemers om samen stappen te zetten in de energietransitie. Samen gaan we op weg naar een nieuwe economie!

Onze partners vertellen graag meer over ons bedrijf.

Sale Wiersma

Partner Synnovem

“We zitten in een periode waarin zich een nieuwe economie ontwikkelt. In de nieuwe economie vormt de energietransitie een belangrijke pijler. Samen met onze collega’s van Synnovem willen we een bijdrage leveren door deze nieuwe economie aan te jagen en te faciliteren. Op dit moment zijn we al druk bezig met het ondersteunen van economische afdelingen van gemeenten en adviseren we bedrijven in de transitie. Het geeft veel voldoening om met de ervaring en netwerken die we hebben een steentje aan deze beweging te mogen bijdragen. Zo gaan we samen op weg naar een nieuwe en duurzame economie”.

Douwe Vellinga

Partner Synnovem 

“Als onafhankelijk adviesbureau begeleiden we overheden en bedrijven op het gebied van verduurzaming vanuit het economisch perspectief. Het vertalen van beleid naar economische haalbaarheid en vervolgens uitvoering zorgt voor concrete stappen in verduurzaming! Om die concrete stappen gaat het. Door onze samenwerking met het accountantskantoor Van Wieren & Vellinga hebben we ook de financiële en fiscale expertise in huis voor een solide basis voor haalbaarheid en continuïteit. Zo dragen we als Synnovem bij aan een duurzamere toekomst voor deze en volgende generaties!”

 

Matthijs Beute

Partner Synnovem 

“De snelheid en complexiteit van opgaven bij de lokale overheid neemt steeds verder toe. De energietransitie vraagt om daadkracht en samen nieuwe dingen doen. Samen met onze adviseurs bieden wij “hands-on” competenties, brede ervaring maar ook de nodige juridische kennis om de gestelde doelen waar te maken. Aanjagen is daarbij het sleutelwoord. Samen aan de slag en dat is winst voor de toekomst!”